About Trea Tekenlessen Beter ∞ Beter Artwork Verhalen Contact Guestbook


BETER ∞ BETER

ORTHOMOLECULAIRE PRAKTIJK

Omdat er betere manieren zijn om beter te worden

Wie is Trea?

Helen en genezen, daarin ben ik al mijn hele leven enorm geïnteresseerd. Ik heb 10 jaar in ziekenhuizen gewerkt als doktersassistente. Vijf jaar in Groningen in het Academische Ziekenhuis op de polikliniek Cardiologie en vijf jaar in Amsterdam in het Slotervaartziekenhuis op de polikliniek Kindergeneeskunde. Ik bestudeerde en beoefende vele heling-methoden op gebied van voeding, kruiden, homeopathie, ademtechnieken (rebirthing), hypnose en koude-therapie, familie-opstellingen en quantum-methoden. Enkele jaren geleden heb ik de nodige officiële opleidingen gevolgd. Uiteindelijk rondde ik met zeer goed gevolg de volgende opleidingen af:

Door deze opleidingen te volgen, zou ik ruimschoots geaccrediteerd zijn voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekering, maar ik heb ervoor gekozen mijn tarieven naar beneden bij te stellen en niet lid te worden van een beroepsvereniging. Hierdoor maakt het voor mijn klanten niet uit of zij wel of niet aanvullend verzekerd zijn en kan ik vanuit huis werken.

Hoe werkt Trea?

Ik werk samen met jou om via voeding, kruiden, vitaminen en mineralen zoveel mogelijk nuttige voedingsstoffen en zo min mogelijk schadelijke stoffen naar binnen te krijgen en hiermee je gezondheid en energieniveau te verbeteren.

Naast het voedingspatroon gaan we zo nodig ook kijken naar andere persoonlijke interventies, zoals b.v. bewegen, ontspannen, bioritme, supplementen en gedrag. Indien nodig kan ik de behandeling ondersteunen met een bio-resonantie-test.

Verder heb ik een wijde range aan mogelijkheden om jou te ondersteunen, door de kennis die ik in mijn 71 jarige leven heb opgebouwd.

Tarieven

Bodyscan  € 25,00

Schrijf je direct in voor deze bijna kosteloze bodyscan. Zo weet je direct hoe jij ervoor staat, welke stoffen je tekort komt, waar je behoefte aan hebt en hoe je je beter beter kunt voelen. 

Eerste consult  € 70,00

Consult van maximaal 90 minuten Intake

Oorzaak van klacht(en) in kaart brengen m.b.v. anamnese

Uitgebreid behandelplan

Vervolg consult € 50,00

Voortgangsgesprek van maximaal 45 minuten

Reflecteren

Behandelplan aanscherpen

 

Als je vragen hebt of je wilt een afspraak maken dan kun je me bellen (06 29 053 833) of mailen.